Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه هوشمندسازی مدارس کشور گفت: ما در وزارت آموزش و پرورش بیش از ۱۰۰۰ دوره ضمن خدمت برای فرهنگیان با محوریت هوشمندسازی و آموزش‌های مجازی تدارک دیدیم.

به گزارش ایسنا منطقه اردبیل، عیسی‌زاده در همایش هوشمندسازی مدیران مدارس اردبیل اظهار کرد: امسال تلاش خواهیم کرد تا در حوزه آموزش‌های مجازی و هوشمندسازی به شکل رایگان خدماتی را به جامعه فرهنگیان ارائه کنیم که در این باب برخی از سی‌دی‌ها و همچنین دوره‌های آموزشی در قالب سایت گروه هوشمندسازی طراحی شده تا اسباب ارتقای مهارت معلمان در این حوزه فراهم آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما از توان شرکت‌های داخلی و سازنده‌های نرم افزارهای کامپیوتری در ارتقای روش‌های نوین یادگیری و یاددهی استفاده می‌کنیم، گفت: سعی‌مان بر این است تا از روش‌های جدید نظیر موک و همچنین یادگیری معکوس در قالب هوشمندسازی مدارس استفاده کنیم تا دانش‌آموزان بتوانند متناسب با روش‌های جدید با این علوم و فنون آشنا شوند.

رئیس گروه هوشمندسازی مدارس کشور به توسعه روزافزون علوم و فنون جدید به ویژه آی‌تی اشاره کرد و گفت: یکی از محورها و تغییرات در جامعه رشد علوم و فنون جدید است که در ۱۰۰ سال اخیر زمینه و بستر تحول و تحرک جدی را به وجود آورده است.

عیسی‌زاده به برگزاری دوره‌های هوشمندسازی به شکل حضوری و مجازی اشاره کرد و گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر دوره‌های حضوری برگزار نشده و ما در قالب تکنولوژی‌های نوین و آموزش موک سعی داریم تا در یک مقیاس بزرگتر و فضای گسترده آموزشی به شکل رایگان این امکان را فراهم کنیم تا معلمان بیشتر با این رویکردها آشنا شوند.

وی افزود: در سال تحصیلی جدید ۱۰۰۰ دوره ضمن خدمت برای فرهنگیان در این زمینه پیش‌بینی شده تا معلمان و مدیران بیشتر با محتوای هوشمندسازی آشنا شوند.

وی برگزاری این دوره‌ها را به صورت استانی منطقه‌ای و حتی مدرسه‌ای یادآور شد و گفت: قطعا سعی داریم از علاقمندی دانش‌آموزان نیز برای آموزش‌های توانمندسازی در این حوزه استفاده کنیم که قطعا این بستر خوبی را برای توسعه فناوری و تکنولوژی‌های جدید فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۱۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر

استاندار بوشهر با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه یک‌هزار میلیارد تومان آن استان بوشهر برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی تأمین می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌زاده صبح امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه جایگاه معلم اظهار داشت: معلمان پرورش‌دهنده مهمترین سرمایه جامعه و انسان‌ها محسوب می‌شوند.

وی انسان‌های پرورش یافته را پایه‌ریزان تمدن ملی و جهادگران میدان کارزار مبارزه با جهل و بی‌سوادی دانست و بیان کرد: این افراد سازندگان هویت و فرهنگ یک ملت هستند و در واقع معلمی شغل انبیا الهی محسوب می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که شهید مرتضی مطهری به معنای واقعی یک معلم دلسوز بود گفت: شهید مطهری با فکر و بیان قوی رسوخ اندیشه‌های عمیق اسلامی را ذهن جوانان دنبال می‌کرد، همان گمشده‌ای که امروز در جامعه دانش‌آموزی با آن مواجه هستیم و بخشی از تغییر رویکرد که در مدارس اتفاق افتاده ناشی از همین ضعف است.

محمدی‌زاده سال جاری را سال آموزش و پرورش در استان بوشهر اعلام و تصریح کرد: در سال جاری همه با هم منسجم در رفع مشکلات زیرساخت‌های آموزش و پرورش تلاش و کمک می‌کنیم.

وی یکی از برنامه‌های مهم در حل مشکلات زیرساخت فضاهای آموزشی در استان بوشهر را انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس دانست و بیان کرد: در این راستا یک‌هزار میلیارد تومان از سوی استان بوشهر از محل اعتبارات تملک دارایی، مولدسازی و مسئولیت‌های اجتماعی تأمین می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره به تأمین 1500 میلیارد تومان از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در انعقاد تفاهم‌نامه یاد شده خاطرنشان کرد: در مجموع  بر اساس این تفاهم‌نامه 2500 میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزش و پرورش استان بوشهر اختصاص می‌یابد.

محمدی‌زاده ادامه داد: از محل این اعتبار 243 طرح شامل 135 مدرسه و 8 مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

وی توجه ویژه به اداره کل نوسازی مدارس استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: 250 میلیارد تومان در ابتدای سال جاری به حساب این اداره کل واریز شده است.

استاندار بوشهر نواختن زنگ سپاس معلم، تجلیل از معلمان شاغل و پیشکسوت و سرکشی از خانواده فرهنگیان شهید استان بوشهر را از دیگر برنامه‌ها اعلام و تأکید کرد: همه مدیران و معلمان مدارس از آموزگاران دوران تحصیل خود در مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل کنند.

محمدی‌زاده در ادامه ایجاد منبع جدید درآمدزایی برای آموزش و پرورش استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و گفت: این طرح ابتدا در مرکز 10 شهرستان استان بوشهر امسال اجرایی شود.

وی خواستار پرداخت سهم آموزش و پرورش از محل عوارض شهرداری‌های استان بوشهر شد و گفت: بر اساس قانون پرداخت منابعی از سوی شهرداری‌ها به آموزش و پرورش در نظر گرفته که باید در پرداخت سهم اداره کل آموزش و پرورش استان از منابع شهرداری‌ها تسریع شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • عشقی فراتر از خدمت.../ماندن در منطقه محروم؛ به واسطه عشق به دانش‌آموزان
  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • میانگین دوره خدمت سربازی ۱۴ ماه است
  • هزینه ۱۰۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری
  • آغاز تدریس 710 آموزگار جدید از ماه مهردر مدارس آذربایجان‌غربی
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • ۱۰۰۰ معلم استان سمنان تجلیل می‌شوند
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان